efterskole

En anderledes skoleoplevelse på Flakkebjerg Efterskole

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er du én af dem, der efterhånden har gået i skole i 8-9 år, og bare synes, det kører i samme utålelige rille? Er du virkelig træt af at sidde time efter time og føle, at du ikke kommer nogen vegne – og at det virker underligt formålsløst at stå op hver morgen, slæbe sig hen på skolen, og komme hjem otte timer senere helt blæst i hjernen og uden overskud til at foretage sig noget som helst fornuftigt?

Og længes du også efter at stå på egne ben, og måske ikke være nødt til at glo på din familie konstant? Er dine forældre ved at tage livet af din med alle deres regler og konstante overvågning af alt hvad du foretager dig?

Så har du nok nået det punkt, hvor du er skoletræt og moden til at flytte hjemmefra og løsrive dig fra det trygge barndomshjem – på én og samme tid. Og denne situation kan føles helt forfærdelig, når man hverken har mulighed for at skippe skolen eller flytte for sig selv. Man kan faktisk blive helt klaustrofobisk bare ved tanken!

En oplagt mulighed for dig, som har det på den måde, er et eller flere år på efterskole. Når man er på din alder, har man brug for at lære sig selv at kende og få nye kammerater, som er i samme situation og forstår, hvor man kommer fra – og man har brug for en anden måde at gå i skole på, end den, man har prøvet siden man gik i 0. klasse. På efterskolen er undervisningen tilrettelagt efter, at hver enkelt elev kan få lov at udleve sit fulde potentiale inden for det speciale område, hvor vedkommendes hoved interesse ligger – det være sig musik, dans, kunst, sprog, gastronomi, kreativ skrivning eller måske idræt i form af adventure sport, friluftsliv eller sport på eliteplan.

På Flakkebjerg Efterskole stræber vi efter at hver enkelt studerende kommer på sin helt rette hylde fra start, og får de rigtige redskaber til at udvikle sig selv og sin interesse. Vi gør vores bedste for at stimulere den naturlige nysgerrighed, som er så unik for unge mennesker, og tilbyder en enestående chance for at udnytte det potentiale, der ligger i den studerendes interesse og passion for et emne, uanset om det er oliemaling, scene performance, medieproduktion, orienteringsløb eller samfundsforhold i en globaliseret verden. Flakkebjerg Efterskole byder alle studerende på 9. eller 10. klassetrin velkommen.

Læs mere på vores hjemmeside http://www.flakkebjergefterskole.dk/