banankage

En banankage skal afstemmes til selskabet

En banankage skal afstemmes til selskabet
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I gamle dage; dengang man sagde, alt var bedre, var det ikke så bøvlet for eksempel at servere en banankage.

Kunne man lide den, så spiste man den, og ellers smagte man i det mindste på den, når den blev serveret for en, når man var ude at besøge folk, der havde bestemt, at desserten eller kagen til kaffen skulle være en banankage.

Var man allergisk overfor nogle bestemt typer ingredienser i banankagen, så sagde man dette på stedet, eller også kendte værten en så godt, at man havde lavet en version uden denne ingrediens i, som smagte lige så godt, eller der måske var det godt alternativ til vedkommende, hvis man havde overskud til at fremskaffe/bage dette også.

Sådan ligger landet slet ikke nu om dage, hvor noget så uskyldigt som at servere en banankage kan have store konsekvenser, hvis den bliver lavet “forkert”.

Problemet ligger sjældent i serveringen, bestikket, siddepladsen og lignende, men tværtimod det, som der er i kagen, hvor der næsten forventes fra værtsparrets side, at de har styr ned til sidste milligram, hvad der er i af ingredienser og mængden.

Der er sket et skel i taknemmeligheden fra modtageren over at få noget serveret, hvor det nu er modtageren, der forventer, at der er komplet styr på indholdet, og at værterne skal være taknemmelige, hvis man spiser den uden oprør til følge.

Problemet opstår nemlig i, hvis der for eksempel er ingredienser i, der har gluten i sig, for nogle personer har påduttet dem selv – og deres børn – at den slags spiser de ikke. Også selvom de ikke er allergiske.

Så er det også et problem, hvis det er brugt gelatine i kagen, for det kommer af knuste dyre-knogler, som jo så er baseret på dyr, og det vil veganere ikke spise…

Det er ikke nemt nu om dage at lave en banankage, selvom den smager virkelig godt!