sexlegetøj

En dildo med det hele, tak!

En dildo med det hele, tak!
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vil du gerne ha’ en dildo, der både kan bruges til penetrering, men også til at stimulere klitoris? Så skal du have en dildo med et såkaldt klitorisspir. Her får du et sexlegetøj, der kan tage orgasmerne til nye højder, og give dig dobbelt nydelse: stimulering af klitoris og vaginal penetrering.

Brug den alene…

… hvis du er ude på lidt hygge med dig selv. Denne form for dildo er perfekt til en lækker, tilfredsstillende sexuel oplevelse med dig selv, og hvis du først har prøvet modellen med de frække “kaninører”, så vil du ha’ svært ved at lægge den fra dig igen.

… eller sammen med din partner

Dildoen kan også bruges i selskab med din partner. Er du kvinde, så lad manden tage teten eller pir ham, ved at vise ham din leg med dig selv. Uanset hvordan I bruger dildoen i soveværelset, så er der garanteret gode oplevelser, der kan give krydderi på sexlivet.

Find mere inspiration

Er du blevet pirret ved tanken om en dildo i sengeskuffen, så tag et kig forbi belugi.dk, hvor du finder Nordens største udvalg. Du er garanteret den bedste pris på markedet, da de tilbyder prisgaranti, og samtidig får du fuld diskretion, når du modtager pakken.