En positiv effekt ved god trivsel som maler i Valby

27 januar 2020 Anders Lundtang Hansen
En positiv effekt ved god trivsel som maler i Valby

Hvordan vil du helst føle som maler i Valby, at der bliver tager bedst hånd om dig?

Er det, når der er julegratiale, god mad i kantinen, flextider, fredagsbar eller en MUS-samtale?

De ting kan selvfølgelig betyde en hel del og gøre, at man føler sig værdsat i det her malerfirma, men nogle gange får man også den slags overdraget af et mellemled af en mellemleder, hvor alle de andre medarbejdere også har fået det samme.

Man kan sige, at det jo kun er godt, at man som chef ikke udviser en forskelsbehandling af medarbejderne, men samtidig vil hver given medarbejder jo gerne føle sig individuel og speciel i firmaet og fornemme, at man er ansat som den givne person, man er.

Og hvordan kan man så som chef vise det?

Det er faktisk meget billigt at gøre og tager kun lidt tid, men selvom man er en travl chef i et malerfirma, så bør man tage sig tid til nogle gange at kalde medarbejderne til en uforpligtende samtale – og det behøver ikke være, fordi man ikke yder, som der forventes, eller fordi man som chef har bemærket, at nogle medarbejdere måske hænger med mulen.

Det kan jo netop være, at man som medarbejder lige tager en afslappende chat med chefen om, hvad der rører sig i firmaet, hvordan man har det også så videre.

Det behøver ikke tage lang tid, men effekten kan være stor, fordi den menige medarbejder føler, at man bliver hørt i firmaet, selvom det måske ikke fører noget konkret med sig efterfølgende – bare at blive hørt og spurgt til råds kan betyde en hel del for mange.

Desuden kan det jo også tænkes, at chefen på den måde får øjnene op for nogle idéer, man ikke selv havde set, fordi man netop skulle være menig medarbejder for at se det.

Flere Nyheder