Hvordan man gør ejendomsservice mere korrekt aktivt

01 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvordan man gør ejendomsservice mere korrekt aktivt

At yde ejendomsservice som en given medarbejder er i forvejen et meget aktivt arbejde, om man så vasker trapper, gør fliser rense, polerer vinduer og meget andet.

Det er soleklart, at man er godt smadret efter en arbejdsdag som ejendomsservice-yder, fordi man på en gennemsnitslig dag når at arbejde med mange forskellige fysiske aktiviteter, samt at man skal tage stilling til mange spørgsmål fra ens arbejdsgiver, lytte til kunder, være serviceminded og meget andet.

Så både krop og hoved er godt bombet efter en endt dag med udført arbejde.

Men man kan faktisk komme til at gøre det lidt forkert, og faktisk kan man gøre det så forkert, at man ender med at belaste specielt kroppen, hvor man kunne have gjort noget selv for at modvirke, at man blev så udkørt.

Det er klart, at den slags fysiske jobtitler medfører, at man er hurtigt udkørt med kroppen, end man måske oplever det i andre erhverv, og for tiden debatterer man meget det med, og man skal have lov til at gå på efterløn eller førtids-pension efter, hvilket slags arbejde man har.

Det er en ærværdig snak, men faktisk er der en del, man kan gøre selv i den forbindelse, så man kan udsætte den slags overvejelser – eller måske helt undgå dem.

Og det er faktisk meget enkle råd, men man glemmer dem måske hurtigt, så her “gentager” vi lige de tips for dig.

Husk at spis sundt i løbet af dagen. Spiser du tunge, fedtholdige måltider med meget sukker, så er man alt for smadret og tynget ned i løbet af dagen til at arbejde godt.

Ved du, at det næste stykke tid af arbejdsdagen byder på hurtigt og gentagende fysisk arbejde, der giver sved på panden, så stræk ud før og efter det intensive arbejde.

Når du skal løfte ting, så husk at løfte med benene og ikke ryggen.

Det kan lyde så indlysende at skrive og læse her, men det er i den aktive arbejdsdag, at man kan komme til at glemme det.

Flere Nyheder