Måske nødvendigt med Power BI kurser på udenlandsk?

07 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Måske nødvendigt med Power BI kurser på udenlandsk?

Nu skal du ikke tro, at bare fordi Power BI er en engelsk betegnelse, at så skal du tage det på engelsk for eksempel.

For hvis du arbejder til dagligt i Danmark, så er det jo smartest at lære programmet på ens eget modersmål, og programmet har da også bare et navn på engelsk, fordi det er skabt i udlandet, som så mange andre programmer er det.

Desuden er engelsk bare en bredere betegnelse, der gør det nemmere at sælge et produkt til udlandet, da der i disse tider stadig er konsensus om, at vi taler engelsk til hinanden, når vi ikke kan tale sammen på andre sprog – dette gælder også i forretnings-sammenhænge.

Derudover er det lettere at sælge et produkt til udlandet i den sammenhæng, når man kan markedsføre det på et sprog, som de fleste mennesker lærer foruden deres hjemlige sprog.

Så Power BI er umiddelbart på engelsk, men kommandoerne og kommandovejene kan også fås på dansk, og det er det jo smartest at få et kursus i Power BI på dansk som især 4D.dk er dygtige til at levere det i.

Hvis man taler dansk sammen på arbejdspladsen eller skal bruge det i andre sammenhænge, hvor man hovedsageligt taler dansk sammen, så er det lettest at lære det på dansk, så man eventuelt også kan indføre andre i programmet.

Men har man planer om at bruge det internationalt og i andre lande, så skal man måske overveje at taget kurset i et andet sprog?

Det kan være, man går på et internationalt studie, hvor man er enige om, at fællesrammen er engelsk, så skal man måske tage kurset på engelsk.

Men søger man et arbejde i udlandet, hvor man taler et helt tredje sprog, som man allerede er ved at blive god til, så er det måske en plan at tage et kursus i Power BI på dette sprog – så bliver du også klog på dette sprog samtidig.

Det er næsten som at få to ydelser, men du betaler for en.

Flere Nyheder