penisringe

Øget følsomhed og hårdere erektion med penisringe

Øget følsomhed og hårdere erektion med penisringe
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Kniber det af og til med at opnå eller holde en god, hård erektion – eller kunne du bare godt tænke dig at være endnu hårdere i din rejsning, end du plejer? Så kan du overveje at forsøge dig med en fræk penisring.

Hvad gør en penisring?

Penisringe fås i flere variationer og med mange forskellige features. Men grundlæggende er formålet med en penisring at forhindre det blod, som er løbet til svulmelegemet i penis under rejsningen, i at løbe tilbage igen. Dette sker, ved, at penisringen strammer tæt om penis ved roden – her blokerer den for blodets tilbageløb, men ikke for tilstrømningen. Således bliver penis ekstra stiv og hård, og erektionen varer i længere tid.

Samtidig bliver følsomheden i glans skærpet, og du vil opleve ekstra stor nydelse ved samlejet. Det er også helt sikkert, at din partner vil kunne mærke en stor forskel. Og det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du skal give penis en pause efter cirka femogtyve minutter, så der ikke sker skader på blodkarrene. Føler du ubehag eller smerte ved anvendelse af din penisring, bør du fjerne den med det samme. Og husk for alt i verden at rulle penisringen af penis, inden du falder udmattet om efter lækker sex!

Hvilken slags penisringe findes der?

Som før nævnt, findes der en bred selektion af forskellige typer penisringe. Den helt basale penisring er en ring bestående af gummi, latex, eller fleksibelt jelly materiale, som rulles omkring penis’ rod, hvor den så strammer til. Mere avancerede udgaver af penisringen har en ekstra ring til testiklerne, og atter andre er forsynet med elektrisk vibration. Det anbefales, at du starter med den helt enkle model – helst den i jelly materiale, hvorpå du kan arbejde dig op til de mere avancerede modeller af penisringe.

Se hele udvalget på Belugi.dk