Tips: 3 ting du bør undgå når du vælger en gulvsliber

25 januar 2020 Silje Hansen
Tips: 3 ting du bør undgå når du vælger en gulvsliber

Vi ser i dag trægulve i de fleste boliger og fritidshuset rundt i hele landet. Vi er i Danmark glade for trægulv frem for klinker, tæpper og andre typer af gulve. Trægulve giver varme, sjæl og liv i hjemmet. Det er sjælendt vi ser to trægulve der er ens. Trægulve med tydelige årer viser at hvert træ er unikt, hvorfor det er med til at sætte et unikt præg i hjemmet. Der findes mange forskellige af trægulve og træsorter, hvorfor du kan få den nuance og stemning du ønsker i hjemmet. Det er normalt med årene at trægulvet bliver slidt ned og der vil være mærker fra møbler og fester, som har sat sit præg. Det kan derfor blive nødvendigt med en professionel gulvslibning, hvis du ønsker at genopfriske dit trægulv, så det ser flot og pænt ud som var det nyt igen. Her bør du vælge en professionel gulvsliber til at løse opgaven i dit lokalområde

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge en gulvsliber?

Du skal være opmærksom på at du ikke begår de 3 typiske fejl, som i sidste ende kan blive en dyr affære for dig.  Først og fremmest bør du ikke vælge den billigste gulvsliber du kan finde på markedet. Ligesom så meget andet er det billigste sjælendt godt. Når det her kommer til at betyde meget for din bolig, er det vigtigt at gøre den rette investering. Det er trods alt noget du skal kunne nyde i de næste 15-20 år frem. 

En anden væsentlig faktor er at tjekke på på den enkelte gulvsliber. Her kan du se om der skulle være nogle referencer eller kundeanmeldelser på hjemmesiden, trustpilot eller på de sociale medier. Det er oftest en god indikation af, hvad du kan forvente af samarbejdet. 

Sidst men ikke mindst bør du vælge en gulvsliber der forstår dit behov og kan give dig en god og kompetent rådgivning herefter.

 

Flere Nyheder